Reklambild

Skrivet i Arbeten och uppgifter den 2012-02-06 klockan 10:53:11

Bättre sent än aldrig, right? Här kommer i alla fall mitt skönhets/kosmetikastilleben för reklamfotouppgiften... Några månader efter. Jag har aldrig varit världsbäst på det här med att blogga.

Jag missade tillfället att använda studion så jag fick göra en hemmagjord studio i mitt rum, på min fotoskrivare, med små askar och böcker för att höja upp till lampornas nivå. Bakgrunden är del av en tavla som jag har målat och eftersom jag bara hade min inbyggda blixt till förfogande, struntade jag helt i den och använde två lampor som ljussättning i stället. Har man ingen fotostudio får man vara lite kreativ helt enkelt :)
Take care!
Sofia


Grönt, Blått & lite rött

Skrivet i Arbeten och uppgifter den 2012-02-06 klockan 10:32:17

Innan jul fotade vi skönhets stilleben. Det här är vad jag fotade, dock hade jag inte tillgång till studion så jag fick ta vad jag hade och fota i mitt badrum. Det blev väl rätt bra bilder fast det hade ju inte skadat med lite mer ljus. :)
//Gina


Frostiga vinter

Skrivet i Allmänt den 2012-02-01 klockan 10:50:57


Tänkte visa tre bilder jag fotade förra veckan, det här med att fota på vintern i 15 minus är inte min grej. Brukar alltid bli så att jag går ut fem meter, knäpper 15 bilder och sedan går in igen med hopp om att någon av dem blev användbara. Lyckligtvis fick jag tre rätt bra och lägger därför upp dem här. Varsågoda!

/Alexandra, www.alexandraeriksson.se